promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy a baj! Horváth Éva súlyos beteg
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Súlyos betegségben szenved Horváth Éva, az orvosa nem sok jót tudott mondani neki.

Komoly problémával küzd Horváth Éva. A csinos modellt egy rejtélyes betegség támadta meg, melynek következtében az egyik fülére megsüketült. Éva csaknem egy hónappal ezelőtt hozta világra második gyermekét, Alexet, és nagyon fél, hogy őt is megfertőzheti ezzel.

„Eddig se hallottam valami tökéletesen, finoman fogalmazva elégé süket is voltam. Most azonban az egyik fülemre egyáltalán nem hallok semmit, valami ráhúzódott úgy, hogy gyakorlatilag két nappal ezelőtt üvöltöttem a fájdalomtól. Mondtam, hogy ha valaki hozzáér, azonnal megverem”

- nyilatkozott a Bors-nak Éva, aki azonnal orvoshoz fordult a problémával, de a megoldás eléggé aggasztja.

„A probléma az, hogy az antibiotikum nem biztos, hogy meg tudja gyógyítani a betegséget, hiszen a kérdés az, hogy a fül melyik részét támadta meg a betegség. Mindenképpen tükrözés javasolt, hogy megállapítsák, hol van pontosan a gyulladás és az alapján kell kezelni azt. Vizsgálat, megfelelő kezelés nélkül akár maradandó is lehet a halláskárosodást okozhat”

- fogalmazott a lapnak dr. Somogyi Ildikó orvos.

Horváth Éva nem is elsősorban maga miatt, sokkal inkább a gyermeke miatt aggódik.

„Egy dolog fontos, oké, hogy velem most ez van a torkommal meg a fülemmel, de a kicsi ne kapja el, mert akkor nem is tudom, hogy mi lesz. Bízom a legjobbakban. A nagyobbik fiam, Kristóf most itthon van, ő is köhög, remélem hamar túl leszünk ezen és hallásom is visszatér”

- bizakodik a modell.

[[k]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás