promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Szabó Zsófival? Szinte rá sem lehet ismerni a legújabb képén
Borítókép:  RTL KLub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A csinos műsorvezető képére százával érkeznek a szivecskék.

Szerdán a magyar sajtón átszáguldott a hír, még a legkisebb lapok is főoldalon hozták, hogy Shane Tusup ott töltötte az éjszakát Szabó Zsófinál. A Blikk lesifotókat is közölt az eseményről, a képeken az látszik, hogy az edző reggel beszáll az autójába, és elhajt Zsófi háza elől, majd nem sokkal később Zsófi is elhagyja a házat.

Sokak szerint ez az esemény végleg bizonyítja, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi egy pár. A Blikk még arról is közölt egy cikket, hogy mennyire illeszkedhet az edző Szabó Zsófi eddigi kapcsolatainak sorába.

Pedig korábban Fluor Tomival és Szabó Zsófival kapcsolatban is felröppentek pletykák, hogy esetleg barátságnál több lehet köztük. Istenes Bence például az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik adásában úgy fogalmazott, hogy nem tudja, mi lehet közöttük, de az látszik, hogy "izzik a levegő" kettőjük között.

Szabó Zsófi és Fluor amúgy később az Álarcos Énekes című műsorban is egymás mellet kapott helyet.

Az Álarcos énekes mindegyik adásában készülnek valami meglepetéssel a műsor készítői, sokszor egészen elképesztő ruhakölteményekbe öltöztetik a zsűritagokat. Korábban volt két alkalom is, amikor Szabó Zsófi nagyon bevállalós ruhát vett fel. Most úgy tűnik, kicsit más irányba, de Szabó Zsófi ismét bevállal valami újat a műsorban.

Az Instagramon megcsodálhatjátok IDE kattintva azt a képet, amelyen Zsófi bevállalós megújulása látszik. A új, göndör hajtincsektől le fog esni az állatok is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás