promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka megtörte a csendet – Nyilvánosan üzent az országnak!
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szinte az egész ország azon izgul, hogy Hosszú Katinka vajon visszavonul, vagy sem – most pedig fontos üzenettel jelentkezett világklasszis úszónőnk.

Sokan csalódtak Hosszú Katinka szereplésében az idei tokiói olimpián, ugyanis az úszónő hiába volt az egyik legesélyesebb versenyző, sajnos egyetlen érmet sem tudott hazahozni, akármennyire is próbálkozott beleadni apait-anyait. Úgy tűnt, hogy őt is megviselték az elért eredményei, így hamar felmerült a pletyka, hogy visszavonul az úszástól.

Egyelőre még nem derült ki biztosan, hogy folytatja-e Hosszú Katinka, de valószínűleg az emberek többsége azt szeretné, hogy visszatérjen a medencébe, és a legközelebbi versenyen megmutassa, hogy ő a legjobb, és nagyot hibáztak azok, akik az olimpia után egy életre leírták őt.

Hosszú Katinka nemrég egy újabb poszttal jelentkezett, ami ugyan nem érinti túlzottan azt a témát, hogy vajon visszavonul-e, viszont annál kedvesebb, ugyanis a hála világnapja okán üzent az országnak, és a szurkolóinak.

„Hálás vagyok, hogy itt vagytok velem, hogy olvastok, és szurkoltok nekem, bárhol is ugorjak a medencébe. Köszönöm!”

– írta Hosszú Katinka.

Jó eséllyel a következő napokban, hetekben kapni fogunk hivatalos információkat Hosszú Katinka jövőjével kapcsolatban, de addig is reménykedjünk a legjobbaknak.

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás