promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem fogod elhinni, hogy Gordon Ramsay milyen szigorú a gyerekeivel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Persze nem ordítozik úgy velük, ahogyan a tehetségtelen séfekkel teszi.

Itthon a legtöbben A pokol konyhája gasztro-reality miatt ismerik Gordon Ramsay-t, de a rajongói tudják, hogy számtalan műsora van. Az Amerikai mesterszakácsban például jóval visszafogottabb, míg az Új utakon című sorozatban megismerhetjük a lazább oldalát is.

A világ egyik leghíresebb séfének öt gyereke van: Megan (23), Jack (21), Holly (21), Matilda (19) és Oscar (2).

Gordon Ramsay természetesen nem ordítja le úgy a gyerekeit, mint egy tehetségtelen séffel tenné a konyháján, de velük is nagyon szigorú. A Velvet összeszedte, hogy mik azok, amiket a sokszoros Michelin-csillagos szakács lurkóinak be kell tartania.

Például míg ő bőszen káromkodhat a műsoraiban, a gyerekeinek nem engedi a csúnya beszédet. Persze tegyük hozzá, hogy otthon ő sem szokta használni az angol F betűs szót.

Ramsay az étkezésbe is beleszól, és szerinte a gyerekeinek mindenképpen enniük kell húst, ami hozzátartozik a rendes táplálkozáshoz. Nem örülne, ha valamelyikük vegetáriánus lenne.

A séf nem örülne, hogy ha valamelyik csemetéje az ő konyháján dolgozna. Úgy van vele, hogy ha valamelyikük szakács szeretne lenni, akkor kezdjen bele a karrierjébe egy másik helyen, és szerezzen új tapasztalatokat.

Ramsay azt is kikötötte, hogy a gyerekei nem fognak tőle örökölni semmit.

„A vagyonomat biztosan nem a gyerekeim öröklik, és ez nem azért van, mert gonosz lennék. Egyszerűen csak nem akarom elkényeztetni őket. A feleségemmel, Tanával abban maradtunk, hogy lakást venni segítünk nekik, de csak az ár 25 százalékát álljuk”

– idézte a lap a séfet, aki jótékonysági szervezetekre akarja hagyni a vagyonát.

Az ismert séf nem kényezteti el a lurkóit, és azt sem szeretné, ha valamelyik ismert emberrel kerülne románcba. Lehet kemény szabályok ezek, de kimondhatjuk, hogy Ramsay ezeket azért hozta, mert igazán tisztességes gyerekeket akar kiengedni a nagyvilágba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás