promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jöhet Lékai-Kiss Ramóna második babája? Izgalmas dolgokat árult el a műsorvezető!
Borítókép:  Lékai-Kiss Ramóna / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lékai-Kiss Ramóna elárulta, hogy már nagyon szeretne második gyermeket, illetve arról is beszélt, hogyan érintette őt, hogy véget ért a Barátok közt.

Lékai-Kiss Ramóna első gyermeke, Noé már több mint 2,5 éves, és láthatóan nagyon boldog a szüleivel még annak ellenére is, hogy az édesanyja rendkívül elfoglalt manapság, hiszen ő vezeti a nagy sikerű Dancing with the Stars új évadát a TV2-n, ráadásul feltűnt a Mintaapák című sorozatban is, amiben a karaktere egy szexvideóban szerepelt.

A színésznő-műsorvezető most elárulta a Blikknek, hogy a rengeteg siker után mire vágyik még az életben, a válasza pedig nem túl meglepő, de annál őszintébb:

„Szeretnék két gyermekes anyuka lenni.”

A rajongók már el is kezdték pletykálni, hogy azért mondta ezt Lékai-Kiss Ramóna, mert már úton van a második babája, de ez a szóbeszéd egyelőre erősen alaptalannak tűnik, mivel a híresség által nem került megerősítésre.

Lékai-Kiss Ramónától az interjú folyamán azt is megkérdezték, hogy mit gondol arról, hogy 23 év után véget ért az RTL Klub legendás sorozata, a Barátok közt, amiben jó ideig ő is szerepelt:

„Nagyon sajnálom, hiszen én tényleg ott nőttem fel, nagyon fontos része volt az életemnek. Mindig azt mondtam, hogy nekem ott volt ötven apám és anyám, a második családom voltak, a nézők pedig végigkövették, ahogy a tinilányból felnőtt nővé érek, tudtak a csalódásaimról, a boldog pillanatokról. Büszke vagyok, hogy a csapat része lehettem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás