promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Durva vádakkal támadják Baukó Évát – Most tiszta vizet öntött a pohárba!
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Évát rendesen betámadta egy kommentelő, aki szerint ő is megjárt pár „szereposztó dívány”-t, de a Való Világ egykori játékosa nem hagyta magát.

Baukó Éva mostanában rengeteg botrányba keveredett, hiszen keményen beszólt Tóth Gabinak, nekiment az RTL Klubnak a Survivor miatt, nemrég pedig Havas Henrik nagy port kavaró ügyével kapcsolatban is megosztotta a véleményét – ami azért is érdekes, mert ők ketten jelenleg is perben állnak, ugyanis Baukó Éva zaklatással vádolta a Heti Hetes egykori sztárját.

Havas Henrikről a jelek szerint kikerült egy hangfelvétel, ami alapján annak idején arra „késztette” az egyik, azóta már ismert celebbé váló diákját, hogy szexuális kapcsolatot létesítsen vele. Az esetből komoly ügy lett, Baukó Éva pedig nehezményezte, hogy az ő vádjaival nem foglalkoztak ennyit, sőt, meghurcolták őt – a mostani, felkapott ügyben szereplő állítólagos áldozatot viszont még csak meg sem nevezték, pedig az egyelőre alaptalannak tűnő pletykák szerint direkt csinálta a felvételt, hogy ezzel előrébb jusson.

Baukó Éva rengeteg támadást kapott, hogy csak azért akadt ki, mert irigy, ráadásul most azzal is megvádolták, hogy ő is megtett pár etikátlan dolgot azért, hogy feljebb törjön:

„- Kommentelő: Basszus bagoly mondja verebre...te is megjárták a szereposztó divanyt párszor
- Baukó Éva: én NEM!”

A botrányhősnő egyértelmű választ adott a gusztustalan vádakra, hiszen elárulta, hogy ő nem a „szereposztó dívány”-nak köszönhető, hogy eddig eljutott – ellentétben rengeteg más celebbel, akik állítása szerint jelenleg is vígan szerepelnek különböző magazinok címlapjain, mint példaképek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás