promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Varga Viktor majdnem az életével fizetett azért, hogy megnyerte a Totemet
Borítókép:  TV2 offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Varga Viktort a döntő után egy hónapig kórházban kezelték.

A Totem döntőjében a Szarvasok közül az Oczella-lányok, míg a Farkasokból Ekanem Bálint és Varga Viktor küzdött meg egymással a 10 millió forintos főnyereményért.

A csapatok közül mindkettőnek sikerült rálelnie a ládára, de a Farkasok hét perccel hamarabb teljesítették ezt, szóval ők nyerték meg a játékot.

Ekanem Bálint és Varga Viktor nagyot küzdött, és mindketten felhőtlenül boldogak voltak, de az csak később derült ki, hogy utóbbinak min kellett átmennie a győzelemért, az előadóművész ugyanis elkapta a Lyme-kórt. A kamerák előtt nem mutatta, de minden forgatási szünetben gyakorlatilag a halálán volt.

„Negyven fokos lázam volt, rázott a hideg, beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt. Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, hatalmas diadalom számomra, hogy az állapotom ellenére nyerhettünk”

- nyilatkozta a Borsnak Varga Viktor, aki csak megfázásnak hitte az egészet, de a műsor után egy hónapig kórházban ápolták.

A Totem kezdete előtt minden versenyző megkapta a szükséges védőoltásokat, de ez sem volt elég, hogy a versenyzőt ne gyűrje maga alá a betegség.

Ekanem Bálint és Varga Viktor igazságosan osztották el a főnyereményét, szóval 5-5 millió forintot vihettek haza.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás