promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puzsér Róbert nem akármilyen hírt közölt, valószínűleg erre kevesen számítottak
Borítókép:  Puzsér Róbert / youtube.com/ATV Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kritikus nem mindennapi dologgal állt elő.

Kevés olyan kritikus van ma Magyaroroszágon, mint Puzsér Róbert, akinek a véleménye szinte mindenkit érdekel. Legyen szó bármilyen témáról, ahol egy dörgedelmes Puzsér-mondat felüti a fejét, ott bizony órák alatt kommentcunami zúdul a poszt alá. Puzsér Róbert pedig elég sok helyen képviselteti magát a médiában. Rádiós műsort vezet a SpiritFM-en Horváth Oszkárral, a tévében több produkcióban is szerepel, többek között új évaddal jelentkezett híres műsora, a Sznobjektív is,

de folyamatosan blogol a Facebook-on és újságcikkeket is ír, miközben Apu néven társadalomkritikai rendezvénysorozatot is visznek Farkas Attila Mártonnal.

Puzsér az elmúlt időszakban többek között Majkáról, Berki Krisztiánról, Tóth Gabiról és Vasvári Vivienről is elmondta sistergős véleményét. A Sznobjektív egyik adásában pedig egy olyan toplistát is készítettek meghívott vendégével, amelyre a 10, szerintük legmérgezőbb magyar popsztár került fel, és tuti, hogy nem fogjátok kitalálni, ki került az első helyre:

Puzsér emellett pedig könyveket is ír. Korábban már számtalan nagyívű munkája jelent meg, ilyen volt többek között a Forrás, a Szélsőközép vagy éppen a Demokrácia Részvénytársaság című alkotás.

A kritikus most egy új könyvvel jelentkezett, amely egy kicsit új irány az eddigiek ismeretében:

Puzsér rövid ismertetője a könyvhöz:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás