promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pataky Attila továbbra is hisz a földönkívüliekben, és nem érdekli, ha ezért lenézik
Borítókép:  MTI Fotó - Zih Zsolt
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valószínűleg ő lenne Fox Mulder az X-aktákban, a cikizők meg Dana Scully.

Pataky Attila és a teljes zenekar elkapta tavaly ősszel a koronavírust, amiből nagyon nehéz volt talpra állnia. Az Edda frontembere kórházba is került, majdnem fel is adta a harcot, de a felesége tartotta benne a lelket.

Attila rengeteget olvasott a karantén alatt, és közelebb került a családhoz, de az alkotási kedve is megjött, mert anno 22 új dalt tett le az asztalra.

„Évek óta kicsúfolnak, lecikiznek, amikor földönkívüliekről beszélek, pedig már a NASA is elismerte, hogy a naprendszerünkben is kb. 1250 bolygón lehet a miénkhez hasonló élet. Az univerzum nyüzsög az élettől. Csak el vagyunk zárva, egy fedő alatt tartanak minket”

- mesélte a Borsnak a zenész.

Pataky Attila úgy vallja, hogy valamilyen magasabb erő terelte őt vissza a helyes útra és az életbe, amikor farkasszemet nézett tavaly szeptemberben a halállal.

„Egy ponton azt éreztem, elég volt, inkább legyen vége, elviselhetetlenül sok a fájdalom. Felhívtam a feleségem és azt mondtam: Orsika, lehet, hogy mennem kell. Azt válaszolta, hogy akik szeretnek, mind imádkoznak értem, nem hagyhatom itt őt és őket. Nyitva volt az időkapu, de Orsin kívül Krisztián is megerősített abban, maradnom kell.”

– mesélte az énekes.

Orsi ugyebár a zenész jelenlegi párja, míg Krisztián az úgynevezett mestere.

[[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás