promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy 2081-ből érkező időutazó döbbenetes fotót mutatott, amelytől hangosan fogsz röhögni - Majka nagy bejelentést tett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten többek között egy 2081-ből érkező időutazó fotója, és Majka nagy bejelentése érdekelték leginkább olvasóinkat. Mutatjuk a részleteket!

 

 

A legnagyobb érdeklődést a 2081-ből érkező időutazó időutazó váltotta ki, aki olyan fotót mutatott, amelytől hangosan fogsz röhögni vagy 10 percig. Érdemes megnézni!

Az is érdekelte az olvasóinkat, hogy Majka ismét egy remek ötletbe fektetett be, ugyanis egy egészen új sportot hoz az országba.

Azt már kezdjük megszokni, hogy nincs olyan adás a TV2, Sztárban sztár leszek című műsorában, hogy a zsűritagok ne feszülnének egymásnak. Pápai Joci agya ezúttal Majka kijelentése miatt durrant el. 

Lencsevégre kapták a Halálos Iramban filmek sztárját, Vin Dieselt, csakhogy nem éppen a megszokott formában. Azt is lehet, hogy meghallotta, hogy a legtöbb nőnek bejön az aputest, így eltüntette az izmait, és most borzalmasan néz ki. 

A Lidl ezen a héten sem okozott csalódást a vásárlóinak, és egy csúcsszuper termékeket dobott piacra. Olyan csúcstermékek jöttek a polcokra, hogy milliók sóhajtanak fel majd örömükben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás