promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gerard Butler egyetlen mondattal porig alázta Ryan Reynoldsot
Borítókép:  Gerard Butler / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 300 sztárja, Gerard Butler úgy tűnik, hogy nincs éppenséggel jó véleménnyel a Deadpoolból ismert Ryan Reynolds munkásságáról.

Gerard Butler egy igazi tökös, hollywoodi akcióhős, akinek még mindig rengetegen kíváncsiak a pörgős, kőkemény alkotásaira. Hamarosan bemutatásra kerül a Copshop című legújabb thrillere, amiben Frank Grillóval csap össze, ezért most sorra készíti ezzel kapcsolatban a promóciós interjúkat – de az egyik közben elég kellemetlen dolog történt.

Egy újságíró megkérdezte Gerard Butlertől, hogy mit gondol arról, hogy a Free Guy című, idén bemutatott vígjáték kicsit lekoppintotta az ő 2009-es alkotását, a Gamer – Játék a végsőkig című akció/scifit. A világsztár nem igazán tudta, hogy mi az a Free Guy, majd felvilágosították, hogy Ryan Reynolds legutóbbi filmjéről van szó.

„A sz*rba tényleg... Nem nézem Ryan Reynolds filmjeit”

– mondta Gerard Butler, és ezzel porig alázta színésztársát, hiszen konkrétan egy mondattal az egész munkásságát leszólta.

Ezek szerint Gerard Butler nem szereti az idióta humorral rendelkező, látványos, egyszerű alkotásokat, amikről Ryan Reynolds híres – pedig az ő filmjei is hasonlóak, csak azok nem idióta poénokkal vannak teletömve.

Kérdéses, hogy Gerard Butler magát Ryan Reynoldsot utálja, vagy csak nem vevő a stílusára, de az biztos, hogy ebből könnyen lehet még egy nagy, hollywoodi sztárbalhé is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás