promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus dolog történt Stohl Andrással: átélhette azt, ami sok édesapa álma – fotó
Borítókép:  Stohl András / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Férjhez ment Stohl András lánya, Luca, akit természetesen az édesapja kísért az oltárhoz – majd az unokák témája is szóba került.

Múlt hétvégén igazán fontos dolog történt a Stohl család életében, ugyanis Stohl András legidősebb lánya, Luca hozzáment feleségül titokzatos szerelméhez egy meghitt esküvő keretein belül, ahol csak a családtagok, illetve a közeli barátok voltak jelen. Egyebek között azért is volt különleges ez az esemény, mert Stohl Andrással megtörtént az, ami a lányos apukák álma: oltárhoz vezethette gyermekét.

„Nagyon megható és szép volt, izgatottan vártuk ezt a napot, nagyon készültek rá a fiatalok. Minden olyan gyönyörű volt, akárcsak egy mesében. [...] Amikor átadtam a vőlegénynek, megöleltem, majd azt mondtam neki, hogy nagyon vigyázzon rá. Ezt olyan jó érzés volt apaként megélni”

– mesélte Stohl András a Blikknek.

A színész ezek után elmesélte a Borsnak, hogy Stohl Luca férje csodálatos, és csak jót tud mondani róla. Azt is megkérdezték Stohl Andrástól, hogy felkészült-e arra, hogy hamarosan esetleg jönnek az unokák – illetve, hogy egyáltalán hogyan látja magát nagypapa szerepben:

„Hát… Furcsa belegondolni. Nem tudom még elképzelni, milyen nagypapa leszek. A gyerekeimmel nagyon szoros baráti viszonyban vagyok, gondolom és remélem, hogy majd az unokával is sikerül egy ilyen érzelmekkel teli, szoros köteléket kialakítanom.”

Itt lehet megtekinteni a gyönyörű Stohl Lucát és büszke édesapját az esküvőn:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás