promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Démonok között sztárja mindenkit meglepett: úgy kigyúrta magát, hogy alig lehet felismerni – fotó
Borítókép:  Vera Farmiga és Patrick Wilson / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Démonok között-széria színésze, Patrick Wilson ezerrel forgatja az Aquaman folytatását, a szerep kedvéért pedig nagyon durván kigyúrta magát.

A 48 éves Patrick Wilsont eddig olyan filmekben láthattuk, mint például az Aquaman, Insidious, Cukorfalat, Watchmen - Az őrzők, Kínzó közelség, A szupercsapat vagy az igaz történeten alapuló Démonok között, amiben ő, és Vera Farmiga alakították a hátborzongató paranormális ügyekkel foglalkozó Warren házaspárt.

A színész a rajongók legnagyobb örömére az Aquaman James Wan (Démonok között, Halálos iramban 7.) által rendezett, jövőre érkező folytatásában is feltűnik majd Ocean Masterként Hollywood egyik legizmosabb sztárja, Jason Momoa oldalán – így nem csoda, hogy komoly elhatározásra jutott, hiszen nem akart eltörpülni a hatalmas akcióhős mellett.

Patrick Wilson mindent beleadott, és rendesen kigyúrta magát az Aquaman: Az elveszett királyság című film miatt, ráadásul még a kidolgozott kockahasát is megvillantotta, hogy mindenki lássa az elért eredményét.

A visszajelzések alapján szinte mindenkinek leesett az álla a kipattintott Patrick Wilson láttán, így könnyen lehet, hogy innentől kezdve új irányt vesz a karrierje, és horrorok helyett akciófilmekben fog szerepelni.

Itt lehet megnézni a kigyúrt Patrick Wilsont:

Itt pedig James Wan mellett láthatjuk őt egy elég meglepő kinézettel az Aquaman folytatásának forgatásán:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás