promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
ByeAlex elárulta, hogy szerinte kik a „legbénább arcok” – Rögtön kapta is a gusztustalan beszólásokat!
Borítókép:  ByeAlex / youtube.com/InStyle Magyarország (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex megosztotta a követőivel, hogy kiket tart a legbénább arcoknak, ez pedig sokaknak nem tetszett, ezért durva beszólásokat kapott.

ByeAlexet pár hete a festett körmei miatt támadták be a kommentelők, nemrég pedig nagy port kavart, hogy lemondta az egyik fellépését, mert a szervezők nem tartották magukat a szerződésben foglaltakhoz. Az énekest sokan szidták az elmaradt koncert okán, mivel egyesek szerint így is meg tudta volna tartani azt, és csak büszkeségből nem vállalta – ezzel pedig csalódást okozott a rajongóknak, akik nagyon várták már őt.

A ByeAlex és a Slepp frontemberének most is sikerült felkavarnia az állóvizet, ugyanis egy posztban elárulta, hogy szerinte kik a legbénább arcok – és ezzel rendesen felbőszített pár embert.

„… a legbénább arcok mindig azok sztem akik bulvárcikkek alatt ismert emberek képeit “ez meg ki?” kommentekkel illetik…”

– írta ByeAlex.

Biztosan sokan láttak már olyan hozzászólásokat, amiket az énekes említ, hiszen a trollok bevett módszere, hogy a hírességeket egy jól irányzott „ez meg ki?”-vel próbálják leoltani otthonuk nyugalmából – és ugyan elég sokan egyetértettek ByeAlex véleményével, bőven akadtak olyanok is, akik vérig sértődtek, és keményen beszóltak neki:

„Reggel, amikor kitöröltem a seggem és egészségügyi csekkre vittem a papírt a szemem elé, akkor hirtelen azt hittem, hogy a Blikket látom, benne egy cikkel, amin a Te fotód van.”

„A legbénább arc az, aki b*sztatja a kommentelőket, olyan paraszt, hogy bicskával eszi a Magnumot és nem képes a közönségtől bocsánatot kérni és úgy néz ki mint egy hímr*ngyó!”

„Mit is jelent az hogy ismert? X-faktorbam feltűnt 1 klippes hülyegyerek már ismertnek számít? Az aki festi a körmét férfi létére ... az menő ?”

Egyeseknek válaszolt is ByeAlex, de az csak olaj volt a tűzre, így nem nyugodtak a kedélyek – így a dalszerzőnek sikerült ismét magára haragítania az embereket egy egyszerű kiírással.

Itt lehet megtekinteni ByeAlex posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás