promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi mellbimbót és bugyit villantott: „Mostantól én kezelem mindenki intim testrészét!!” – fotó
Borítókép:  Tóth Andi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andinak megint sikerült felrobbantania az internetet egy egészen pikáns fotóval, amin láthatjuk a bugyiját, és az apró, feszülős felsőjén átütő mellbimbóját is.

Tóth Andi hamarosan a TV2 Dancing with the Stars című táncos vetélkedőjében fog szerepelni, ahol a partnere az az Andrei Mangra lesz, aki az előző évadban Gabriela Spanic oldalán volt látható. A próbákon készített felvételek alapján úgy tűnik, hogy remek párost alkotnak, és nagyon jól kijönnek egymással, így természetesen rögtön felmerült a pletyka, hogy a fiatal, vadóc énekesnő összejött a népszerű táncossal.

Tóth Andit rengetegen „magamutogatónak” tartják a szexi posztjai miatt, amikért rendszeresen elég kemény támadásokat kap, de őt ez nem érdekli, hiszen ő ilyen, és nem fogja senki kedvéért meghazudtolni önmagát. Most is kirakott egy vadító képet, amin egy szőrtelenítő szolgáltatást reklámoz, ráadásul nem is akárhogy:

„Mostantól én kezelem mindenki intim testrészét!! Se”

– poénkodott Tóth Andi, aki a visszajelzések alapján ezzel rögtön feltüzelte a rajongóit, mivel sokan tudat alatt teljes mértékben ignorálták a mondat után lévő „se”-t, ami azt jelzi, hogy csak vicc volt ez a kijelentés.

A híresség már ezzel a mondattal is nagy port kavart, pedig a mellékelt fotó ennél jóval pikánsabb: melltartó nélkül, egy falatnyi fehér felsőben csodálhatjuk meg Tóth Andi átütő mellbimbóit, miközben a szürke bugyija is kikandikál a nadrágjából – szóval ismét igazi csemegét kaptak a követők.

Itt lehet megtekinteni Tóth Andi dögös képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás