promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mindenki aggódik Sydney van den Bosch-ért, napok óta ágyban fekszik
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csak egyetlen dolog tartja benne a lelket.

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a Szerencsekerék csinos háziasszonyát, Sydney van den Bosch-t nemrég meg kellett műteni, mert egy polipot találtak az arcüregében.

„Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal, és nálam sem volt újkeletű a probléma, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál”

- nyilatkozott a sikeres beavatkozás után Sydney, aki azóta is otthon gyógyul.

Az egykori szépségkirálynő a napokban tett közzé egy képet az Instagram-oldalán, amelyhez az alábbi szöveget mellékelte:

„Nos. Most, hogy 9 napja ágyban vagyok, csak az tartja bennem a lelket, hogy vannak még képeim @turancintiportrek-tól, amibe kapaszkodhatok, hogy leszek még ilyen barna itt a vénasszonyok nyarán csak leljek annyi erőre, hogy az ágy helyett ki tudjak kúszni a kertbe egy napágyba... és be kell látnom, hogy nehezen bírom a hosszú hajam nélkül”

Persze a követői közül sokan aggódva érdeklődtek, hogy mi történt vele, miért van napok óta ágyban. Annyi bizonyos, hogy már ez a sok törődés is sokat segít Syndey-nek a mihamarabbi gyógyulásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás