promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulka János meg akar halni
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kulka János megdöbbentő vallomást tett.

Kulka János még 2016-ban kapott sztrókot, és bár nehéz volt a felépülés, mostanra eljutott odáig, hogy a munkához is visszatért. A Kossuth-, és Jászai Mari-díjas színművész hosszú idő után most először vállalt el hosszabb szöveges szerepet, mégpedig A vizsga című film folytatásában, A játszmában.

Ennek ellenére a színészt állandó kétségek györtik a képességeivel kapcsolatban, amiről a Marie Claire-nek beszélt:

„Annyira szégyellem magam. Annyira, de annyira jó színész voltam. Most meg nézd meg, mi lett belőlem. Elfelejtem a szövegeket. A stroke előtt angolul, franciául és németül is tudtam. A stroke után magyarul is alig”

Kulka János elmondása szerint gyakran küzd hangulatingadozásokkal.

„Küzdök. Dühös vagyok magamra. Reggel, amikor felkelek, még minden szuper. De ahogy múlik a nap, úgy romlik a kedvem. Délelőtt fél tizenegykor már depressziósan ülök a kanapén. Ma ébredés után eszembe jutott, hogy interjúzom veled. Az egyik énem azt mondta, yes, a másik azt, hogy jaj, ne. Ilyenkor mantrázom magamban, hogy de, igenis akarod, János”

- fogalmazott a színművész, aki egy csodálatos élménynek írta le azt, amikor ”egyszer már felment a mennybe”. Ugyan három éve él boldog párkapcsolatban, mégis egyetlen vágya maradt:

„Meghalni”

- erről nem akart bővebben beszélni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás