promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Steven Spielberg megzavarta A mi kis falunk forgatását
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lengyel Tamást maga Spielberg hívta fel A mi kis falunk forgatása közben.

A hétvégén debütált A mi kis falunk 6. évada az RTL Klubon. A nagysikerű falus sorozat rögtön dupla epizóddal tért vissza a képernyőre, amelyben feltűnt Gyuri apja is. A dolog különlegessége, hogy az idős karaktert nem egy másik színész, hanem maga Lengyel Tamás alakította, akit 30 évvel öregítettek meg a sminkesek.

A 6. évad 1. részéhez máris megérkezett a várva várt bakiparádé, amiben egy hollywoodi rendező zavarja meg a forgatást. Legalábbis Lengyel Tamás azt játssza el benne, hogy Steven Spielberg hívja fel őt.

Persze Hevér Gábor, Nagy Sándor, Szabó Győző, és Csuja Imre bakijai is bekerültek az évad első válogatásába. A forgatás vicces részeit az alábbi videóban nézhetitek meg.

Az e heti epizódban Erika hazajön a kórházból az ikrekkel, Gyuri pedig bónuszként megkapja a nyakába Erika szüleit is. Laci a szó szoros értelemben szorult helyzetbe kerül Viki előtt. Mindeközben a pajkaszegiek a világűr meghódítására készülnek.

A hétvégén érdemes lesz késő este is az RTL Klubon maradni, hiszen jön sorozat különkiadása, A mi kis falunk másképp, amiről az alábbi cikkben olvashattok bővebben:

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás