promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Victoria Beckham, David csupasz fenekéről posztolt, hatalmas boldogságot okozva ezzel követőinek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez aztán a formás hátsó. Vessük is rá egy pillantást!

Victoria és David Beckham szerelmi története ott kezdődött, hogy Spice Girls énekesnője kilátogatott egy futballmeccsre 1997-ben. Ennek pedig már 22 éve, azóta a sztárpár összeházasodott és négy gyermekük született. Tagadhatatlan, hogy ők lettek napjaink egyik legikonikusabb és legstílusosabb párosa. Bár az idő múlik, szerelmük azóta is virágzik. Ez Victoria legutóbbi Instagram-posztján is jól látható.

A divattervező lencsevégre kapta Davidet a medencéjükben, és ennél kerekebb hátsót valószínüleg nem fogsz látni ma. Vessünk is rá egy pillantást. 

A medencéjükben pihenő exfocista fotója alá csak annyit írt, hogy „Boldog vasárnapot, szívesen!”. A bejegyzésre jöttek is szép számmal hálálkodó üzenetek.

Victoria a férje mellett a gyermekeire is nagyon büszke. Pont a minap jelent meg, hogy a 19 éves, középső fia, Romeo Beckham az apja nyomdokaiba lép, ugyanis az amerikai Fort Lauderdale-hez szerződött, amely az Inter Miami tartalékcsapata, és amelynek elnöke és résztulajdonosa a Manchester United egykori középpályása.

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás