promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
James Belushi hátat fordított Hollywoodnak, és elkezdett marihuánát termeszteni
Borítókép:  James Belushi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Kutyám, Jerry Lee és a Jim szerint a világ sztárja, James Belushi ma már nem vállal annyi filmszerepet, cserébe marihuánát termeszt az oregoni farmján.

A 67 éves James Belushit (akire sokszor Jim Belushiként hivatkoznak) az elmúlt évtizedekben rengeteg népszerű alkotásban láthattuk, hiszen szerepelt Arnold Schwarzenegger mellett a Magyarországon forgatott Vörös zsaru című akciófilmben, a Kutyám, Jerry Lee-ben és egyebek között a Jim szerint a világ című vígjáték sorozatban is, de mostanában egy kicsit eltűnt – és ez nem véletlen.

James Belushi bizonyos szinten maga mögött hagyta Hollywood csillogását, manapság pedig főleg marihuánát termeszt a hatalmas farmján, ahol vígan tölti idejét Taro nevű német juhászkutyájával – aminek amúgy néha ad egy kis CBD-s (kannabidiolos) étrendkiegészítő készítményt is, hogy az eb ne legyen olyan stresszes, amíg a színész távol van tőle.

A világsztár már fiatalon is vonzódott a fűhöz, tiniként pedig többször is elkapták 1-2 spanglival, de úgy látszik, hogy ez egyáltalán nem tántorította el őt abban, hogy a 70-hez közel teljesen átalakítsa az életét, és beszálljon a marihuána-üzletbe.

James Belushi a jelek szerint jelenleg nagyon boldog (a válása ellenére), és rengeteg terve van a saját marihuánájával kapcsolatban – így a rajongóinak sajnos tovább kell várniuk arra, hogy újra a filmvásznon láthassák őt.

Itt lehet megtekinteni egy videót James Belushi farmjáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás