promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi „titkos” videójában olyan szexi táncot ad elő, hogy Andrei Mangra csak egy dolgot tehetett - videó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Közben azt is megtudtuk, hogy mikor kezdődik a Dancing with The Stars.

A TV2 táncos gigaprodukciója, a Dancing with The Stars szeptember 25-én rajtol a csatornán. A bejelentés pedig egy elképesztően hangulatos kis videóban történt, amely felkerült Tóth Andi Instagram oldalára is. A videóban a főszerep megannyi dodzsemnek jut, de egy motor is elhúz előttünk.

A TV2 még korábban jelentette be, hogy a nagysikerű produkció folytatódik majd ősszel a képernyőn. Az új táncosok között találkozhatunk olyan névvel is, aki már az előző szériában is szerepelt. Andrei Mangra korábban Gabriela Spaniccal alkotott egy csapatot a korábbi évadban, a szappanoperasztár és a táncos között akkor nagyon szoros kapcsolat alakult ki, egy ideig egy párt is alkottak.

Andrei Mangra most Tóth Andi párja lesz a táncparketten. A korábban posztolt képek alapján pedig úgy tűnik, hogy nagyon jól kijönnek egymással. Ezeket a képeket IDE kattintva megnézhetitek.

Tóth Andi a videóhoz egy másik videót is posztolt, egy szexis, dodzsemes, volán mögött táncolosat, amelyet csak nála láthattok az Instagram-on, ez a felvétel a reklám forgatása közben készült, ehhez egyet majd lapozni kell a posztban. Andrei Mangra a videót egy hatalmas szívecskével jutalmazta a közösségi felületen.

Tóth Andi azonban nemcsak a nagy produkcióra készül, hiszen folyamatos koncertezett az elmúlt időszakban, sorozatban is játszott, illetve új klipeket is kiadott. Legutóbb például elég látványosra sikerültek a felvételek, a "Dunapart" című klipjében ugyanis több alkoholt locsol a földre, mint a szájába.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás