promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kórházba került Sydney van den Bosch, azonnal műteni kellett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg kellett műteni a Szerencsekerék csinos háziasszonyát, mert daganatot találtak benne.

A héten kés alá kellett, hogy feküdjön a Szerencsekerék szerencslánya, Sydney van den Bosch, mert az orvosok néhány éve egy polipot találtak az arcüregében, ami az utóbbi időben növekedésnek indult, ezért azonnal meg kellett műteni.

Öröm az ürömben, hogy a daganat még nem volt nagy, ezért nem kellett megvágni az egykori szépségkirálynő arcát, endoszkóppal távolították el a polipot.

„A hét elején az arcom melléküregéből távolítottak el egy polipot. Sajnos sokan küzdenek hasonlókkal, és nálam sem volt újkeletű a probléma, viszont mivel növekedésnek indult a jóindulatú daganat, így mindenképpen ki kellett venni. az endoszkópos műtétnél minden rendben zajlott, és szerencsére a gyógyulás folyamata is viszonylag gyors egy ilyen beavatkozásnál”

- nyilatkozta a Bors-nak Sydney, akinek egyetlen éjszakát kellett csak a kórházban töltenie, aztán egy marék fájdalomcsillapítóval hazaengedték.

„Pár napig most kötelező a pihenés és a sok alvás. Bár lételemem a pörgés és imádom a munkámat, ezt is egyfajta jelzésnek veszem, hogy időnként kicsit lassítanom kell. Ezt az évet már egy tudatosabb életmódnak szenteltem, de igyekszem folyamatosan fejleszteni ezen, és egészségügyileg is magam mögött hagyni minden korábbi problémát”

- fogalmazott a szerencselány.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás