promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi hatalmas örömhírt közölt – Csak úgy özönlöttek a gratulációk!
Borítókép:  Schobert Norbi / Promotions.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi még lábadozik az enyhe lefolyású stroke-ja után, de szerencsére volt ereje megosztani egy igazán remek hírt a követőivel.

Pár napja szinte az egész ország elkezdett aggódni Schobert Norbiért, miután kutyasétáltatásból hazatérve rosszul lett, és otthon összeesett. Felesége, Rubint Réka nagyon megijedt, de hamar jött a segítség, így időben sikerült kezelésbe venni szeretett férjét, akit azonnal kórházba szállítottak. A híresség már jobban van, nyilatkozott is, és állítólag enyhe lefolyású stroke-ja volt, ami sokkal súlyosabb következményekkel is járhatott volna.

Schobert Norbi azóta néha bejelentkezik közösségi oldalán, hiszen rengetegen kíváncsiak az állapotára, de úgy látszik, hogy neki még a lábadozás alatt is van ideje foglalkozni azokkal, akik a segítségét kérték, ugyanis nemrég megosztott egy fotót, amin az egyik pártfogoltja látványos fogyását mutatta be a követőinek.

„Most kaptam Balogh Fruzsinától! Megvan Sanyikának is a -10 kg az Update menütől! Ezek hoznak engem újra az életbe!”

– írta büszkén Schobert Norbi a képhez, ami természetesen számtalan gratulációt kapott.

A fitneszguru elárulta, hogy a gyors gyógyulás, illetve a hosszútávú egészségmegőrzés érdekében mostantól kerülni fogja a stresszt, így jól teszi, hogy a Sanyika-féle sikersztorikra koncentrál – ráadásul annak is örülhet, hogy a visszajelzések alapján nagyon sokan vannak, akik neki, és egyebek között az Update termékeknek köszönhetik a fogyásukat.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját a kis Sanyikáról:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás