promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme az élőszereplős Rick és Morty, ráadásul a Vissza a jövőbe-trilógia Dokijával! – videó
Borítókép:  youtube.com/ZK ENTERTAINMENT (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valóra vált a rajongók álma, ugyanis végre láthatjuk a Vissza a jövőbe sztárját, Christopher Lloydot a Rick és Morty élőszereplős változatában.

2013-ban indult a zseniális Rick és Morty című animációs sorozat, ami pillanatok alatt meghódította a világot a félelmet nem ismerő, felnőtteknek szánt humorával, és a teljesen őrült történeteivel. A készítők sosem titkolták, hogy bizonyos szinten a Vissza a jövőbe-filmek ihlették az alkotást, hiszen itt is egy furcsa tudós, és egy fiatal kölyök kalandoznak – csak most egy iszákos, káromkodós nagyapó, illetve egy kanos, szerencsétlen unoka a főszereplők.

Nemrég indult a Rick és Morty várva várt 5. évada, ami egy hatalmas, dupla fináléval fog véget érni jövő héten, ennek tiszteletére az Adult Swim nevű csatorna leforgatta a népszerű alkotás élőszereplős változatát, amiben a Vissza a jövőbe-trilógia Dokija, Christopher Lloyd alakítja Ricket, Mortyt pedig az Az című horrorból ismert Jaeden Martell testesíti meg – ettől pedig egyenesen leesett a rajongók álla.

Azt egyelőre még nem árulták el, hogy a rövid, de annál ütősebb videó csupán promóciós céllal készült, vagy egy konkrét részlet az utolsó részekből, de az biztos, hogy szinte mindenkit feltüzeltek vele, hiszen Christopher Lloyd szereplésének köszönhetően teljesült a rajongók legféltettebb álma – innentől kezdve pedig reménykedhetünk benne, hogy nem csupán egy apró poénról van szó, hanem komoly tervek vannak a színésszel, és akár jöhet valamikor egy Rick és Morty mozifilm is vele.

Itt lehet megtekinteni az élőszereplős Rick és Mortyt – a sorozat eddigi részeit pedig mindenki megtalálja az HBO Go kínálatában:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás