promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber szürke női bugyiban botránkoztatta meg a rajongóit
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Véletlenül vagy szándékosan, de létrejött minden idők egyik legviccesebb reklámja.

A kanadai énekes Justin Bieber még csak 27 éves, de máris hosszú és sikeres popkarrier áll mögötte. Hihetetlen, de 2009-ben jelent meg az első kislemeze, aztán éveken keresztül a csúcson tudott maradni, mióta azonban 2018-ban megnősült, kissé mintha visszafogottabbá vált volna.

A rajongótábora azonban kétségkívül népes maradt, most tehát rengetegen háborodtak fel azon, hogy kedvencük – látszólag – női fehérneműben feszítve jelent meg egy óriásplakáton. A szürke bugyi azonban csak illúzió, az valójában Kim Kardashian kollekciójának reklámjából maradt fenn egy kaliforniai épületen.

Fotó: Profimedia

A tényleg vicces látvány egy szerencsétlen plakátcsere eredménye. De ennyi is elég volt ahhoz a megszállott Bieber-fanatikusoknak, hogy hisztérikusan adjanak hangot nemtetszésüknek.

„Biztos vagy benne, hogy ez csak egyszerű tévedés? Az ilyen eltolt reklámok csapják a leghangosabb hírverést, szóval a Balenciaga ezzel most nagyon jól járt”

– sopánkodott a Twitteren az egyik hozzászóló. Persze, nem mindenki volt ennyire vaskalapos, sokan meglátták a pozitív oldalát is a dolognak. Egy másik kommentelő például ezt írta:

„Bocs, hogy röhögök, de ez irtózatosan vicces lett!”

Bieber egyelőre nem nyilatkozott az ügyben, de a modellkedés egyébként nem áll távol tőle. Még fehérneműt is reklámozott korábban, a Calvin Klein alsógatyáiban feszítve alkalma nyílt megmutatni kigyúrt felsőtestét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás