promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bugyiban érkezett a bejelentés: óriási pénzt kaszált a tévésztár
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megfelelő férjet egyelőre nem talált a valóságshow-szereplő, de nem bánja.

A Házasság első látásra egy 2013-ban kitalált és bevezetett reality műsor, amelyben a pszichológusok, szexológusok és más szakemberek által gondosan összeválogatott párok elsőként az esküvőjükön találkoznak.

A valóságshow ausztrál változatában szerepelt az elbűvölő Ines Basic, aki végül nem egy pedáns férj oldalán találta meg a boldogulását, hanem az erotikus tartalmakkal hírnévre szert tett OnlyFans oldalon.

A 31 éves Ines nem aprópénzre hajt, hiszen rögtön az első hónapjában 80 ezer dollárt keresett a lelkes előfizetői és alkalmi követői révén. A korábbi jogi referensi állása persze jobban mutat az önéletrajzában, de a mostani fizetése minden korábbit toronymagasan ver.

A hölgy ráadásul fifikásan intézi a közösségi médiában való megjelenéseit, hiszen rengeteg posztot tesz ki magáról az Instagramra, ahonnan linkekkel a felnőtt oldalra próbálja átcsábítani a többre vágyó közönségét.

„A rajongóim mindent zabálnak, amit kiposztolok. Naponta kell tartalmakat előállítanom, hogy fenntartsam az érdeklődést, szóval folyamatosan dolgozom. Költeni pedig nem marad időm”

– árulta el a Daily Mail ausztrál kiadásának. Arról is beszélt, hogy egyáltalán nem bánta meg, amiért a kétes hírnevű oldalra regisztrált, sőt bár korábban megtette volna. Ines 2019-ben szerepelt a Házasság első látásra részeiben, de csak most váltotta pénzre az ismertségét.

A napokban egyébként kiderült, hogy a reality angol változatában szereplő Benjamin Jardine nemrég egy titkos randevún találkozott a bájos hölggyel. A jóképű férfi „csintalannak” nevezte őt (bármit is jelentsen ez), és annak ellenére randiztak, hogy Benjamin 2018-ban feleségül vette a műsor által számára kijelölt Stephanie Saint Remy-t.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás