promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tovább duzzad Baukó Éva és Sebestyén Balázs botránya: „Buta és szegényes a fantáziád!”
Borítókép:  Baukó Éva / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Baukó Éva komoly kritikákkal illette a Survivor című műsort, ezért keményen betámadták őt Sebestyén Balázsék – most erre reagált fájdalmas őszinteséggel az egykori Való Világ játékos.

Nemrég nagy port kavart, mikor Baukó Éva azzal vádolta meg az RTL Klubon futó Survivor című kaland-reality kreatív producerét, hogy különböző módszerekkel belenyúl a műsorba, ezzel megváltoztatva a versenyzők sorsát – sőt, még azt is elárulta, hogy az információi szerint ki lesz a nyertes, de a posztot gyorsan törölte.

Ezek után Sebestyén Balázs és társai a Balázsék című rádióműsor egyik adásában darabjaira szedték őt a bejegyzése miatt, és elég negatív hangnemben beszéltek róla. Baukó Éva persze nagyon kiakadt a beszólások hallatán, hiszen még egykori alkoholproblémái is szóba kerültek, és egy rövidebb poszt után (amiben azzal gyanúsította a műsorvezetőt, hogy az RTL Klubbal való jó kapcsolata miatt kötött bele) most hosszabban reagált a támadásokra.

„Kedves Balázs! Most sikerült a teljes hanganyagot meghallgatnom magamról, ami a mai adásban rólam szólt! Most felteszek egy kérdést.....Te komolyan azt gondolod, hogy annyira hülye vagyok, hogy nem tudtam amikor kiírom a survivorről a véleményemet és a győztes nevét, akkor majd arra fogok utána még várni, hogy hívjanak RTL-es műsorokba szerepelni? Már többször is lenyilatkoztam, hogy nem szeretnék már tv-műsorokban szerepelni, szóval itt irígységről szó sincsen! Azt viszont szóvá fogom tenni bármikor is legyen az, ha csalást érzek egy-egy műsornál, hiszen én is egy tv-néző vagyok! Hidd el Balázs, ha arra várnék, hogy tv-be hívjanak szerepelni màr régen éhen haltam volna. Az pedig kettős mérce, ha én mondok valamit, az hülyeség, mert egy általad ön-és közveszélyes embernek minősített ember mondja ezt, ezzel pedig  egy ország előtt állítasz rólam valótlanságokat! Megnyugtatlak a tegnapi kiírásom elérte a célját, ami nem a győztes leleplezése volt! Ti a mai műsorban ezt az egészet elbagatellizáltátok, azért mert egy Baukó Éva mondja? Ha a tv-ben valóban még szerepelnék vagy esetleg műsorvezető lennék nekem is »hálnom« kellett volna televíziós rendezőkkel. Ez egy kis ország , ahol màr régen nem a tehetség számít! És egy utolsó: a piás , alkoholos szóvicceid rohadtul untatnak és fárasztanak, ha nem tudsz máshogy belémkötni mindig felhozod ezt a fegyvert, ebből is azt látom , hogy elég buta és szegényes a fantáziád! Még mindig nem iszom és nem is fogok soha! Na cső Balázs”

– írta Baukó Éva.

A botrányba természetesen a híresség barátja, és egykori Való Világ 4-es szereplőtársa, Alekosz is becsatlakozott egy olyan kommenttel, ami látszólag arra céloz, hogy Baukó Évát már jó ideje nem látják szívesen az RTL Klubnál:

„Kiadták rád az irányított kilövési engedélyt. Mondjuk, nagyjából 10 éve folyamatosan ki van adva, csak van, amikor nagyobb távcsövet használnak.”

Itt lehet megtekinteni Baukó Éva teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás