promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan nagy, meztelen melleit alig tudja karjaival kitakarni Demi Rose, miközben napozik - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Van tüdeje! Így mondják pestiesen az ekkora mellekkel büszkélkedő hölgyeknél, mint Demo Rose...

Csak a karjával takarja gigantikus méretű melleit a szupermodell Demi Rose, napfürdőzés közben - de még így is alig sikerül neki. 

A hihetetlenül dögös modell éppen Ibizán nyaral és ott készített magáról egy ilyen szexi képet, amit itt láthattok:

Demi Rose-ról persze eddig is közismert volt, hogy nemcsak hogy büszke elképesztően gyönyörű, formás testére, de előszeretettel meg is mutatja azokat. Erre pedig nincs is alkalmasabb, mint a monokiniben történő napfürdőzés - amelyről a fenti kép készült. Nem is meglepő, hogy a mellben igencsak erős szupermodell posztját több mint 700 ezer like díjazta.

A 26 éves szexbomba egyébként nemrég arról beszélt a BBC-nek, hogy miért használta ő is egy időben az OnlyFans-t, ahol pucéran mutogatják magukat a hozzá hasonlóan szexi, viszont nem profi modell, hanem hétköznapi nők. A válasz kézenfekvő lenne, Demi Rose állítólag mégsem amiatt vetette be magát ezen a platformon is, hogy még több pénzt keressen.

2019-ben ugyanis Demi Rose mindkét szülője meghalt, mindössze hét hónap különbséggel.

"Arra használom ezt [a platformomat], hogy vígaszt nyújtsak az embereknek, mert azok után, amin én keresztülmentem, azt akarom, hogy az emberek pozitívabban tekintsenek a halálra, és ne rossz dologként tekintsenek rá"

- állítja a modell.

A közösségi médiában megosztotta személyes mechanizmusait a tragédiával való megküzdéssel - többek között a szüleinek írt üzeneteket a haláluk után, valamint a mentális egészségéről is frissítéseket írt.

De azt mondja, annak ellenére, hogy próbált pozitív maradni, nehéz volt a haláluk után röviddel karanténba kerülni - olvashatjuk a BBC cikkében.

(BBC)

  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás