promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi komoly bejelentést tett – Mostantól minden megváltozik
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi hamarosan hazatér a kórházból, de az biztos, hogy a rosszulléte után komoly változásokat kell eszközölnie az életén.

Szinte az egész országot megrázta pár napja a hír, hogy Schobert Norbi az otthona előtt rosszul lett, és kórházba kellett szállítani. Később kiderült, hogy a hírességnek enyhe lefolyású stroke-ja volt, de szerencsére nem esett komoly baja, hamarosan pedig újra együtt lehet a családjával – de innentől kezdve máshogy kell csinálnia a dolgokat, ugyanis állítólag a stressz miatt történt a baj, miután túlhajtotta magát.

„Köszönöm a sok-sok jókívánságot! Most már kezembe a papírjaim és lassan hazatérek. Részletes kivizsgálás után se találtak semmit, csak a stresszt. Amikor sokat a nyakadba veszel, a szív defibrillárhat és megindul egy vérrög fölfele. Ez az út ami ellen nem tudsz sem edzéssel, se étrenddel tenni. Hogy legyek antistresszes, ha a munkám, a küldetésem miatt állandó támadásban vagyok? Nem tudom, de most ezt kell megtanulnom. 50 felett más reakció, mint 25 éve, amikor megismertetek. Egy valamit köszönhetek az orvosoknak, az életnek, a kondíciómnak: Hogy épségben, károsodás nélkül mehetek haza! Egy új esély, hogy ne csupán a bevitt táplálékkal és a mozgással, a lélekkel is meg kell ismerkedjem! El kell engedjem az emberi gonoszságot, nem reagálnom többet csak a pozitív megkeresésekre. Talán csak ennyi. A lecke”

– írta Schobert Norbi, akinek mostantól meg kell szüntetnie a stresszforrásokat az egészsége érdekében.

Az ország fitneszguruja egy ideje ismét komolyabban edz, miután megelégelte magán a „csimpánzcsöcsöket”, a rajongói pedig nem győztek gratulálni neki a látványos eredmények miatt, hiszen sokak szerint Schobert Norbi 50 felett is példásan néz ki, ráadásul A Konyhafőnök sztárját, Rácz Jenőt is kockahasú szívtipróvá varázsolta az esküvője előtt – szóval ezek alapján nem a levegőbe beszél, mikor étkezési, és fogyási tanácsokkal látja el az embereket, akármennyire is fájdalmasan nyersen fogalmazza meg a gondolatait néha.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi posztját, ami alatt már rengetegen kívántak neki mihamarabbi gyógyulást:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás