promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Csak vicc volt” – állítja a McDonald’s dolgozója, miután beletörölte a cipőtalpába a sajtot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gyorsétteremláncnál dolgozó diákok állítólag csak viccelődtek, és nem gondolták volna, hogy a felvétel kikerül a netre.

Vírusként terjedt el tegnap egy videó a neten, amelyen egy hazai McDonald’s étterem egyik dolgozója jól láthatóan beletöröl a cipőtalpába egy sajtszeletet, amelyet aztán egy elegáns mozdulattal a hamburgerzsemlébe tesz, majd mindezt megkoronázza egy padlóról felkapart húspogácsával. A videó alatt az alábbi felirat látható:

„így kérjetek éjjel uborka meg hagyma nélküli szarokat, remélve, hogy friss lesz”

Az ügyben a24.huszerkesztősége megkereste a magyarországi McDonald’s-ot képviselő PR-ügynökséget, akik állítólag azonnal elindították a belső vizsgálatot.

[[cikk1]]

Nem sokkal később az ügynökség közleményt juttatott el a lapnak, miszerint a belső vizsgálat lezárását követően a videót készítő dolgozókat az étteremlánc elbocsátotta. 

Az írás tolmácsolja a diákmunkások szavait is:

a videót nem gondoltuk komolyan és nem is szántuk a nyilvánosságnak. Csak egymás között viccelődtünk éjszaka, amikor nem voltak vendégek. A videót sajnos néhány haverunknak elküldtük, a további megosztások után így kerülhetett fel a közösségi oldalakra. Nagyon sajnálom, ami történt.

Itt tekinthetitek meg a „diákcsínyről” készült felvételt:

[[kod1]]

„A McDonald’s éttermekben az élelmiszerbiztonságra és minőségbiztosításra kiemelt hangsúlyt fektetünk. Ezen a területen alkalmazott gyakorlataink az iparágon belül is kiemelkedőek, melynek során az egyik legszigorúbb nemzetközi élelmiszerbiztonsági rendszert alkalmazzuk. Munkatársainkkal szemben a magas minőség érdekében szigorú elvárásokat támasztunk, kollégáinkat folyamatosan képezzük, oktatjuk. Szigorú sztenderdjeink betartását, az említett gyakorlatok magas szinten történő megvalósítását rendszeres külső és belső auditokon ellenőrizzük” 

– szólalt meg a McDonald’s az eset kapcsán.

​[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás