Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szemetelő klímavédők - a bort iszik, de vizet prédikál tipikus esete

Szemetelő klímavédők - a bort iszik, de vizet prédikál tipikus esete

Színes

Szemetelő klímavédők - a bort iszik, de vizet prédikál tipikus esete

Színes

MD 05:05

Ugyan az eset nem most történt, de az erről szóló jelentés most került nyilvánosságra. Ami abban van vérlázító, mi szégyelljük magunkat helyettük.

Elképesztő dolgot műveltek azok a klímaaktivisták, akik még 2019-ben szólítottak fel másokat a bolygó megmentéséra Londonban, a Westminsterben.

A radikális csoport megbénította a közlekedést, lezárta az utakat. Ám nem ez volt a legrosszabb, amit tettek. Akciójukkal 120 (!) tonna szemetet hagytak maguk után, melynek összetakarítása az adófizetőknek 50 ezer fontjába került.

Most pedig újra akcióba lendült a Extinction Rebellion, több megmozdulást is szerveznek. A tüntetők azért választották a Westminstert, hogy a londoni „gazdagokat” szólítsák meg, bár a helyi önkormányzat jelentése szerint a lakások negyede szociális bérlakás. Így az itt lakók nem tudnak csak úgy elmenekülni az aktivisták által okozott káosz elől.

Forrás: Profimedia

Emellett a rendőrségre is hatalmas feladat hárul, így egyes városrészek bizony hatóság nélkül maradnak.

Ezt már csak mi jegyezzük meg, hogy mennyivel értelmesebb lenne, ha a rájuk költött sok ezernyi fontot inkább a környezetvédelemre fordítanák. Annak talán lenne látszata a néhány hangoskodóval szemben, akik csak káoszt és szemetet hagynak maguk után Londonban.

Borítókép: Profimedia