promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szemetelő klímavédők - a bort iszik, de vizet prédikál tipikus esete
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyan az eset nem most történt, de az erről szóló jelentés most került nyilvánosságra. Ami abban van vérlázító, mi szégyelljük magunkat helyettük.

Elképesztő dolgot műveltek azok a klímaaktivisták, akik még 2019-ben szólítottak fel másokat a bolygó megmentéséra Londonban, a Westminsterben.

A radikális csoport megbénította a közlekedést, lezárta az utakat. Ám nem ez volt a legrosszabb, amit tettek. Akciójukkal 120 (!) tonna szemetet hagytak maguk után, melynek összetakarítása az adófizetőknek 50 ezer fontjába került.

Most pedig újra akcióba lendült a Extinction Rebellion, több megmozdulást is szerveznek. A tüntetők azért választották a Westminstert, hogy a londoni „gazdagokat” szólítsák meg, bár a helyi önkormányzat jelentése szerint a lakások negyede szociális bérlakás. Így az itt lakók nem tudnak csak úgy elmenekülni az aktivisták által okozott káosz elől.

Forrás: Profimedia

Emellett a rendőrségre is hatalmas feladat hárul, így egyes városrészek bizony hatóság nélkül maradnak.

Ezt már csak mi jegyezzük meg, hogy mennyivel értelmesebb lenne, ha a rájuk költött sok ezernyi fontot inkább a környezetvédelemre fordítanák. Annak talán lenne látszata a néhány hangoskodóval szemben, akik csak káoszt és szemetet hagynak maguk után Londonban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás