promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hosszú Katinka elhagyta az országot – Ezt üzente!
Borítókép:  Hosszú Katinka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Hosszú Katinka Olaszországba vette az irányt, miután sokak szerint csúnyán leszerepelt az idei olimpián.

Az egész ország Hosszú Katinkának szurkolt a tokiói olimpián, de hiába adott bele mindent a világklasszis úszónőnk, sajnos nem sikerült érmet szereznie, ezzel pedig rengeteg rajongónak hatalmas csalódást okozott, hiszen őt tartották a legesélyesebbnek a győzelemre.

A sportoló számtalan kritikát és támadást kapott a szereplése miatt, ráadásul még Puzsér Róbert is kőkeményen nekiment:

Emberek millióit szomorította el, mikor felmerült a pletyka, hogy Hosszú Katinka örökre abbahagyja az úszást, de szerencsére úgy néz ki, hogy nem kell ettől félnünk, hiszen a hírességnek csupán egy kis pihenésre van szüksége, hogy utána újult erővel csobbanjon a vízbe: nemrég Amerikába bent, most pedig Európa egyik legszebb városát, Bolognát látogatta meg.

„Jó napot, Olaszország!”

– írta Hosszú Katinka a fotóhoz, amin az integető, mosolygós tükörképét láthatjuk feltételezhetően egy hotelszobában.

Kicsit rendetlen az összkép, hiszen nincs bevetve az ágy, de nyaraláson nem is kell ilyesmivel foglalkoznia az embernek, szóval reméljük, hogy sikerül feltöltődnie, és hamarosan ismét bebizonyítja, hogy még mindig ő a világ egyik legjobb úszója, akitől nem hiába rettegnek az ellenfelei.

Itt lehet megtekinteni Hosszú Katinka képét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás