promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka-álomesküvő: Ördög Nóráról olyan képek készültek buli közben, hogy leesett az állunk is - fotók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év álomesküvőjét tartották meg a hétvégén, Majka és Hajni összeházasodott.

Augusztus 28-án Majka és Hajni férj és feleség lett, az álompár pedig nem mindennapi álomesküvő keretében mondta ki a boldogító igent. Már korábban több cikkben is beszámoltunk róla, hogy a sajtó munkatársai az esküvő előtt a sztárpár minden mozdulatát árgus kamerákkal figyelték, így például az öltözködésre kibérelt egyik bungalót Majkáék el is barikádozták, méghozzá nem mindennapi módszerrel.

Erről pedig fotók is készültek:

A ceremónián rengeteg sztár vett részt, egyelőre azonban tőlük kevés fotó futott be a közösségi oldalakra. Till Atilla volt nagyon aktív,

aztán nemrégiben Majka is fellőtte az internetre az első képet a nagy napról.

A háromnapos vígasságot amúgy Szekszárdon tartották, méghozzá a Bodri pincészet luxuskomplexumában. A Blikk arról is beszámolt, hogy az esküvön részt vett többek között Hajós András, Király Viktor, Pápai Joci és Nika is. Az ara pedig Billie Eilish Lovely című számára vonult be.

A ceremónia után kezdetét vette a buli is.

Amiről egyelőre nem került fel túl sok fotó, ezek közül is a legcsodálatosabb és legzseniálisabb kettő Ördög Nóráról, a második pedig éppen férje, Nánási Pál szerelmes mondataival fűszerezve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás