promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gigantikus segítség az árva kutyusoknak
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ekkora adományt még talán egyetlen kutyaotthon sem kapott egyszerre: a lovasberényi állatmenhely 6,5 tonna táppal lett gazdagabb a Hungarian Vizsla Inu projekt és Czanik Balázs jóvoltából.

 

A kriptovalutával foglalkozó cég már a vállalkozás megalakulásakor meghatározta, hogy felelősséget szeretnének vállalni a környezetük jobbá tétele érdekében. Első célként a menhelyi kutyusok életminőségének javítását tűzték ki.

„Cégünk kriptovalutájának - ezáltal a befektetések - értéke ahogy növekszik több százszorosára, így a jótékonykodásra szánt, direkt erre a célra elkülönített számla értéke is gyarapszik. Ebből tudtuk a lovasberényi állatmenhelybeli adakozásunkat megfinanszírozni, ami egyébként immáron a hatodik jótékonykodási eseményünk is egyben”

- mondja Sándor Fábián, a Hungarian Vizsla Inu egyik alapítója.

Az esemény támogatásában a népszerű fitness edző, Czanik Balázs is részt vett.

„Gyerekkorom óta szeretem a kutyákat, mindig volt házi kedvencünk, jelenleg is van egy nagyon aranyos terrierünk. Gyakran veszek részt olyan projektekben, melyekben segíthetek a rászoruló állatoknak. Most gigantikus mennyiségű, közel 6,5 tonna élelmiszert, valamint számos tisztítószert adtunk a lovasberényi menhelynek. Nagyon boldog vagyok, mert így az itt lévő kutyusoknak legalább fél évig nem korgó gyomorral kell lefeküdniük aludni”

– hangsúlyozza Czanik Balázs.

A Hungarian Vizsla Inu projekt és Czanik Balázs jótékonysági akciója ezzel nem ér véget, hamarosan újabb kutyusokról fognak gondoskodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás