promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa kiborult, még a könnyei is potyogtak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A műsorvezető gyakorlatilag pánikba esett.

Hamarosan érkezik a Dancing with the Stars második évada, ahol ismét hírességek vállalkoznak arra, hogy hétről hétre profi táncpartnereik oldalán mutassák meg tánctudásukat. A versenyzők között van például a TV2 Farm VIP című műsorának háziasszonya, Demcsák Zsuzsa és partnere, Suti András, a Latin-amerikai táncok országos bajnoka.

A Best magazin interjút készített a tévés műsorvezetővel, aki elmondta, hogy nagyon sokáig gondolkodott azon, hogy elvállalja-e a műsorban való szereplést.

„Végül azért döntöttem úgy, hogy elvállalom, mert szeretném kihozni a testemből mindazt, amivel még inkább felébreszthetem a nőiességem”

- fogalmazott Demcsák Zsuzsa, akinek egyetlen egy félelme volt csupán a próbák során, hogy partnere a magasba emelje őt.

Elmondása szerint már az emelés gondolata is annyira kiborította őt, hogy el is sírta magát.

„Ott álltam a próbateremben, és potyogtak a könnyeim. Egyszerűen nem tudtam elképzelni, hogyan fog ez a szegény fiú engem hatvan kilósan csak úgy a magasba lendíteni, de ennél sokkal rosszabb volt, hogy nem tudtam, hogyan bízzak meg benne. Hiába mondták, hogy engedjem el, és bízzam rá magam, ez ment a legnehezebben”

Hogy végül hogyan sikerült leküzdenie a félelmét, és miként hozták össze partnerével a páros tánc egyik legnehezebb elemét, az majd a Dancing with the Stars második évadának adásaiban kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás