promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték, hogy a rendőröknek is van szíve: szívfacsaró ennek a kóbor cicának a története - videó
Borítókép:  Youtube
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy szerencséje volt az anyacicának, hogy nem a határtól északra kóborolt, valószínűleg akkor nem ért volna ilyen szerencsés véget a történet.

Szomorúan indult egy anyamacska élete, majd egycsapásra megváltozott az egész élete. A kóbor állatnak elpusztult a kölyke, ám gyászában nem maradt egyedül, egy dél-koreai rendőrőrs egyenruhásai látva szomorúságát, segítettek neki. Végső nyugalomba helyezték az elpusztult kiscicát.

Úgy tűnik az emberi jóság mély nyomott hagyott a négylábúban, ugyanis amikor újra vemhes lett, az irányt egyenesen a rendőrségre vette, ahol segítettek neki biztonságosan világra hozni kicsinyeit. Ám a sztori itt még nem ért véget.

A  kicsik nem csak világra jöttek, de anyukájukkal együtt szerető otthonra is leltek.

Az anyacica a Mollang nevet kapta, ami annyit tesz „nem tudni”. Senki sem tudja, hogy pontosan honnan és hogyan bukkant fel a macska. A macska-család a viszontagságos kezdetek után már melegben és bőségben élvezhetik kilenc életüket.

Emellett pedig tiszteletbeli rendőrök is lettek. A kölykökkel együtt uniformist is kaptak.

Mollang igyekszik meghálálni az egyenruhások segítségét, azóta keményen dolgozik az őrsön, gyakran ajándékoz a rendőröknek patkányt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás