promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön az év legnagyobb sztáresküvője - Majkáék háromnapos, rongyrázós lagzira készülnek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tíz év, és két gyönyörű gyermek után Dundika és Majka végre úgy döntöttek, örök hűséget fogadnak egymásnak, és ha már ilyen sokáig vártak az esküvővel, eszük ágában sincs visszafogni magukat. Jön az év sztáresküvője!

Néhány nap múlva Dundika és Majka kimondják a boldogító igent, amire több mint tíz évet kellett várni, így a szerelmesek nem fogják vissza magukat, és az év legrongyrázósabb, háromnapos esküvőjét rendezik meg.

A Bors információi szerint, Majkáék az év első felében tartották volna az esküvőt, de a pandémia keresztülhúzta a számításaikat, így végül a most hétvégi időpontot választották. A lap arról is beszámolt, hogy három napig fog tartani a lazgi, amelyen hemzsegni fognak a magyar sztárok. Rengeteg színész, tévés, zenész, és közéleti szereplőt hívtak meg az esküvőre. 

Egy vidéki borbirtokon tartják meg az esküvőt, de pontos részleteket nem lehet tudni. 

A lap szerint Dundika komoly diétába kezdett hónapokkal az esküvő előtt. Majka viszont korábban azt nyilatkozta, hogy tornacipőben és rövidnadrágban szeretne nősülni, mert attól fél, hogy beleizzad a zakóba, amiben egyébként sem érzi jól magát. Az esküvő részleteit egyébként Dundika álmodta meg, a helyszín díszítése, a torta, és minden apró dolog az ő kívánsága szerint alakul majd. 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás