promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Deréktól lefelé eltűnt egy nő a londoni óriáskeréken
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A rémisztő esethez az okostelefonjának és a TikToknak is köze volt.

A London Eye az angol főváros egyik legkedveltebb turistalátványossága. A 135 méter magas óriáskerék 2000 óta működik a Temze partján, és csodálatos panoráma nyílik róla a 9 millió lakosú metropoliszra.

Nemrég felkereste egy alyxmeade nevű TikTok-felhasználó is, ám a fiatal szőke hölgy megfeledkezett arról, hogy a kiránduláshoz nem célszerű zöld térdnadrágot felvennie. Nem a ruhadarab hosszával, hanem a színével volt baj.

  

Fotók: tiktok.com/@alyxmeade

A mostanáig 153 ezer lájkot és közel 800 megjegyzést kapott videóján ugyanis az látható, hogy deréktól lefelé semmi sem látható belőle. Egészen kísérteties, ahogyan lábak nélkül öleli át az egyik barátnőjét az óriáskerék fülkéjében.

A magyarázat egyszerű: a TikTok Green Screen funkciója elvileg arra szolgál, hogy bármilyen háttér elé odavarázsolhassuk magunkat. Egyetlen szigorú szabály van, mégpedig az, hogy zöld ruhadarabot tilos felvenni, és ezt szegte meg a fiatal lány.

Előtte pedig boldogan illegett-billegett az utcán, mert úgy gondolta, hogy a zöld biciklis rövidnadrág és a fehér top kényelmes és sportos kombináció lesz a városnézéshez. A Green Screen viszont keresztülhúzta a számításait, bár így sikerült egy váratlanul népszerű videót készítenie.

A követői között akadt olyan, aki megköszönte neki, hogy felhívta erre a figyelmet, mert így még véletlenül sem fog zöld ruhadarabot magára venni. Más pedig viccesen az ellenkezőjét tervezi:

„Éppen most akarok a London Eye-ra menni, és csak azért is tiszta zöldben leszek, hogy nyaktól lefelé láthatatlan maradjak.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás