promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtörte a csendet Molnár Gusztáv exe, kitálalt a színészről
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Dancsecs Ildikó mind ez idáig hallgatott, de most kitálalt Molnár Gusztávról.

Ahogy arról mi is beszámoltunk korábban, Molnár Gusztáv elvesztette minden munkáját, köztük az RTL Klub Hotel Margaret című sorozatában kapott szerepét, miután volt párja feljelentette őt gyermekbántalmazás miatt.

A színészt nagyon sokan támogatják, menyasszonya és anyósa pedig kitart az ártatlansága mellett. A Drága örökösök egykori sztárja a közösségi oldalán nyilatkozott az üggyel kapcsolatban, de volt párja, Dancsecs Ildikó mind ez idáig hallgatott a dologról.

Nemrég azonban kaptunk egy nyilatkozatot az írónőtől, amelyben reagál az elmúlt időszak eseményeire.

„A médiában elterjedtek rólam olyan vélt, valóságtartalmukat nem ellenőrzött állítások, melyek mind emberi, mind pedig szülői mivoltomban sértőek és megalázóak, ezért érzem szükségét annak, hogy reagáljak rájuk. Gyermekem bántalmazásának ügyével hosszú hallgatás után (az eddigi reménytelen küzdelmeket követően) fordultam végső elkeseredésemben a nyilvánossághoz, mert hittem abban, ami a médiában számtalan kampányban megjelent már:, hogy a családon belüli erőszak NEM magánügy! A különböző internetes felületeken megjelent félrevezető címadások, cikkek és kommentek azonban továbbra is áldozathibáztató hangnemben íródnak, ezzel erősítve azt, hogy az áldozatok ne merjenek megszólalni, segítséget kérni! Lépésemet pedig számtalan internetes fórumon "bosszúhadjáratnak" bélyegezték”

- kezdte Ildikó, aki kijelentette, hogy büntetőjogi felelőssége teljes tudatában állított tényeket, amelyeket az utolsó szóig bizonyítékokkal tud alátámasztani. Ezen bizonyítékokat az általa indított rendőrségi és gyámügyi eljárásokhoz be is csatolta. Mint írja, a történtek miatt minden hivatalos lépést megtett gyermeke biztonsága érdekében, és nem csak garázdaság miatt tett bejelentést, mint ahogy azt korábban Gusztáv állította.

„A cikkekben elhangzott nyilatkozatokkal ellentétben a volt párommal fennálló problémák nem új keletűek, csupán most kaptak nyilvánosságot. Közös gyermekünket még 2016 januárjában helyezte el nálam kizárólagos felügyeleti joggal a bíróság Gusztáv alkoholproblémái miatt. Ugyanekkor a bíróság megállapította a gyerektartás mértékét is, tehát útjaink már rég elváltak egymástól. Az ezt kövező években külön éltünk, saját fizetésből tartottam el kettőnket, egyedül vásároltam lakást és autót, mely könnyen leellenőrizhető tény. És bár 2018-19-ben kísérletet tettünk kapcsolatunk helyreállítására, ez Gusztáv ismételten megjelenő alkoholproblémái miatt kudarcot vallott. Ezek után mindketten új életet kezdtünk valaki mellett, féltékenység, bosszú nem él bennem. Kijelentem azt is, hogy nyilatkozataimért nem ajánlottak és nem is fogadtam volna el pénzt, ellenben aktívan dolgozom, el tudom tartani gyermekem, akkor is, amikor az édesapa huzamosabb ideig nem fizetett gyerektartást. Nem a gyerekelhelyezést szeretném a javamra fordítani és a jelenlegi helyzetből sem anyagi hasznot szeretnék húzni. Egyetlen célom, gyermekem megvédése a további bántalmazástól.

Meglepődve vettem tudomásul, hogy az általam leírt esetről (sőt továbbmenve az egész életemről és rólam) egy olyan személy kommentjét (!) veszi át és terjeszti a média hiteles forrásként, akivel soha életemben nem találkoztam, nem beszéltem, nem része a mindennapjaimnak, nem lát bele életünkbe, gyermekünket is felületesen ismeri, engem pedig egyáltalán nem. Olyan történésekről nyilatkozik, amelyeken nem volt ott, személyesen nem élt át, így állításai valótlanságokat tartalmaznak, hallomásra épülnek pusztán. A médiában mégis tényszerű állításként kezelik a véleményét, amelyek nem is az általam elmondott eseményekre reagálnak, hanem láthatóan csupán az anyai mivoltom aláásását szolgálják, gyermekem bántalmazásának ügyében nem szolgálnak releváns információkkal.

Azon túl, hogy kijelentéseket tesz, választ sem ő, sem az érintett Molnár Gusztáv máig nem adott arra az egyetlen kérdésre, hogy Molnár Gusztáv bántalmazta-e ittas állapotban a fiát?”

- fogalmazott Ildikó, aki azzal zárta sorait, hogy kijelentette: az eljárások lezárultáig nem kíván többet ebben az ügyben megszólalni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás