promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült mi aggasztja a legjobban II. Erzsébetet - Erre biztosan nem számítottál!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az egész világ azt hiszi, hogy Meghan Markle és Harry herceg okozza a legnagyobb fejtörést II. Erzsébetnek, ám most kiderült az igazság! 

Nagy-Britannia uralkodója, II. Erzsébet királynő nehéz hónapokon van túl. Nem elég, hogy áprilisban elveszítette férjét, Fülöp edinburgh-i herceget, majd kiderült, hogy unokája Harry herceg folyamatosan ellene áskálódik, és bejelentette, hogy egy négy kötetes memoárt írt, amelyből egy csak a  királynő halála után jelenhet meg.

Majd az sokkolta a királynőt, hogy fiát, András herceget szexuális zaklatás miatt beperelték. A hónap elején Virginia Roberts Giuffre arról számolt be, hogy kényszer alatt kellett lefeküdnie András yorki herceggel, majd hivatalosan is a New York-i bírósághoz fordult. 

Nem csoda, hogy II. Erzsébetről mostanában furcsa pletykák keltek szárnyra. 

Sajtóhírek szerint, az uralkodó jogi lépéseket készül tenni Meghan Markle és Harry ellen, amennyiben unokája megjelenő könyvében bármiféle támadás, becsületsértés vagy éppen "lejáratási akció" jelenik meg. 

A hónapok óta tartó gyülölködés ellenére azonban kiderült, hogy nem Meghan Markle és Harry okozza a legnagyobb problémát II. Erzsébetnek. Egy királyi kommentátor szerint az András herceg elleni, szexuális zaklatás miatt fáj a feje folyton a királynőnek. A királyi kommentátor, Tessa Dunlop szerint a királyi családnak leginkább ezzel a kérdéssel kellene foglalkozik, mintsem aggódni Harryékkel való megromlott kapcsolat miatt-írja a Daily Star

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás