promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azt hitte, betörő, az idegen azonban már egy éve a házukban lakott – döbbenetes történet!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyanútlan amerikai férj egy idegen férfira bukkant a saját házában. Először azt hitte, egy betörővel van dolga. A valóság azonban, amellyel szembesülnie kellett, sokkal megrázóbb.

Furcsa történet bontakozott ki az Alabama állambeli Creolában. Itt élt Frank és Tracy Reeves, egy házaspár, akik szomszédok szerint látszólag átlagos, csendes életet éltek. Legalábbis így volt ez egészen vasárnap estig, amikor lövések dördültek el a házukban.

Frank Reeves egy idegen férfira bukkant a házukban, akiről először azt hitte, hogy egy betörő. Lövöldözés kezdődött, minek folytán mindketten megsebesültek: Reeves a mellkasán sérült meg, míg a „betörőt”, az 53 éves Michael Amackert a lábán és a karján érték a golyók.

A helyi rendőrség közlése szerint Reeves felesége jelezte a férjének, hogy betörő van a házukban. A nyomozás során azonban döbbenetes dolog derült ki:

Amacker nem betörő volt, hanem a feleség szeretője, aki akkor már egy éve élt titokban a házban úgy, hogy a férjének fogalma sem volt róla 

– olvasható a WBRC televízió hírportálján.

A tűzpárbajban megsebesült két férfi kórházba került, Amackert letartóztatták. 

A rendőrség később vizelettel teli üvegeket talált a ház egyik helyiségében, ami nyilvánvalóan arra utal, hogy a feleség szeretője az épületben bujkált. 

A rendőrkapitány állítása szerint 30 éves pályafutása alatt még nem találkozott ilyen bizarr esettel. A döbbent szomszédok gyógyulást kívánnak a férjnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás