promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
UFO-észlelés Nyíregyháza közelében! Videón a hátborzongató jelenet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az égen szökellő, különös jelenséget a magyar sztár DJ, Lotfi Begi vette fel videóra a telefonjával. 

A Blikk szúrta ki Instagramon közzétett felvételt, amelyen „egy alakváltó fényforrás” tűnik fel a felhők között – a lemezlovas szerint nem kizárt, hogy egy földönkívüli űrhajót kapott lencsevégre.

„Én mindig tudtam, hogy ebben az univerzumban nem vagyunk egyedül, de az összes ilyen UFO-s videókhoz szkeptikusan álltam hozzá! Mindig az volt a bajom, hogy miért készülnek ilyen rossz minőségű videók! Történt ma velem, hogy Nyíregyházára mentem fellépni, és felfigyeltem a felhők között egy alakváltó fényforrásra! Ahogy észbe kaptam, elkezdtem videózni, egy alakváltó ketté osztodó valamit láttam. Ennyit tudtam felvenni belőle, a nap a másik oldalon nyugszik, az nem lehetett! A tűzijátékok még nem kezdődtek el, mondjátok el Ti, hogy ez mi???” 

– írja a videó alatt Lotfi Begi.

A zenész később a Blikknek is nyilatkozott a különös felvétel kapcsán:

„Nem jöttem rá azóta sem, mi lehetett ez. Többen gömbvillámra tippeltek, de voltak, akik viccesen megjegyezték, hogy a műszerfal tükröződött és olajcserére kellene vinnem a kocsit. Nyilván egyik sem volt, sőt a Hold sem lehetett, arra azonban rájöttem, hogy az ilyen videók miért ennyire rossz minőségűek, hiszen erre a telefon nem igazán alkalmas, ráadásul az ember fel sincs készülve, hogy valamit fel kell venni. Abban azonban továbbra is biztos vagyok, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.” 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás