promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tejesláda-kihívás: életveszélyes „játék” terjed a neten – videó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy új trend terjed a közösségi médiában, amely rengeteg sebesülést okoz.

A Milk Crate Challenge-nek (azaz tejesláda-kihívásnak) nevezett veszélyes hóbort egyelőre elsősorban Amerikában terjedt el. A „játék”  lényege, hogy az emberek tejesládákból lépcsőzetes építményeket tákolnak össze, amelyeken aztán a kihívásban résztvevőknek át kell kelniük.

Az újabb, egyre veszélyesebb „pályákon” olykor hat-hét ládát is egymásra pakolnak, az így felépített lépcső felső szintjei azonban már nagyon ingatagok, ezért sokak alatt összedől a tákolmány, vagy egyszerűen egyensúlyukat vesztve lezuhannak róla. 

A kihívásról már többezer videó és fotó van közzétéve az Instagramon, a TikTokon és a Twitteren.

Amerikában a Georgia állambeli Atlanta városában a metró egészségügyi dolgozói arról számoltak be, hogy vasárnap két esetet is láttak, amikor olyan szerencsétlenül zuhantak le a ládákról a Milk Crate Challenge versenyzői, hogy többen is csontjukat törték.

A hétvégén például valóságos tömeg gyűlt össze a Gresham Parkban, hogy megpróbálkozzanak a kihívással. Ahogy az az alábbi videóban látható, az egyik versenyző akciója igencsak szerencsétlen véget ért: az építmény tetejéről háttal az egyik alsó ládára zuhant.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás