promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi most túl messzire ment, a fél országot magára haragította
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi a közösségi oldalán sértett meg egy túlsúlyos nőt.​

Méghozzá azt a nőt, akivel együtt játszott a Szerencsekerék vasárnapi adásában. Szilvia egy bravúros játék után, a 4. fordulóban pörgette ki a csődöt, így minden reménye elveszett, hogy a fődíj játékba jusson. Schobert Norbi jutott tovább az utolsó fordulóba, aki közömbös arccal játszotta végig az egész műsort.

Az adás előtt a fitneszguru kiposztolta az Instagram-oldalára, hogy ő lesz a Szerencsekerék 25. adásának sztárvendége, de a bejegyzésével ezúttal talán túl messzire ment. Amellett, hogy felhívta az emberek figyelmét arra, hogy hol láthatják őt nemsokára, a posztjával megsértette Szilviát, ráadásul a hölgy háta mögött.

„Ma este leszek a Szerencsekerékben a Tv2 műsorán. Majdnem sikerült egy nagyon kedves, duci Hölgyet gazdaggá tennem…”

- írta Norbi a posztjában.

Több se kellett a követőinek, dühös kommentekkel árasztották el a bejegyzését, amelyek közül csupán néhányat emelnénk ki.

„Pfff, azt fontos volt hozzátenni, hogy duci hölgyet...”

„Van neve is baszodj meg”

„Bárcsak az a duci nő elkenkte volna a szád te nyomorék”

„Miert kell mindenkit bantanod te kocsog feju de jooo h te nem vagy duci te csoves kutya utannam dobalnanak se kellennel h nezel ki ”

„Te kis csöves kerti törpe!”

„Most miért kell bántani Norbit? A hölgy is biztos úgy írta ki, hogy egy rothadó fogú törpe Úr majdnem segített gazdaggá válni...”

Schobert Norbi azóta reagált a botrányra, és helyretette a dolgokat. Hogy mit mondott a fitneszguru, azt az alábbi cikkben olvashatjátok el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás