promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi helyretette a dolgokat: „A duci hölgy a követőm”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi a Facebook-on reagált a nagy felháborodást keltő posztjára kapott kommentekre.

Ahogy arról portálunk nemrég beszámolt, komoly felháborodást váltott ki Schobert Norbi egyik Instagram-posztja. A fitneszguru a közösségi oldalán hívta fel a követői figyelmét arra, hogy vasárnap este a Szerencsekerék sztárvendége lesz, ahol egy duci hölgyet majdnem sikerült gazdaggá tennie. Ez azonban óriási kommentcunamit indított el, feldühödött emberek adtak hangot éles véleményüknek.

Nem is telt bele sok időbe, Schobert Norbi máris reagált a támadásokra, és tisztázta a dolgot. A fitneszguru szavait változtatás nélkül közöljük.

„Nagyon messzire mentem. A duci hölgy a követőm, akivel a müsorban találkoztam. A duci kazettámra tornázott. Sírt, hogy velem találkozhatott. Előttem pörgetett csődöt. Én mentem döntőbe és felajánlottam, ha nyerek nekiadom az 5,5 milliót. Innen a mondat: majdnem sikerült egy kedves duci hölgyet gazdaggá tennem. Aki nem hiszi, kérdezze Kasza Tibit! Ilyen gonosz ember vagyok. Duci, szöszi, csini nekem hasonló jelzők, sőt a duci egy mozgalom. Én indítottam 98-ban. Azért vagyok még itt. Ölelés”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás