promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes! Kénytelen volt a légierő szállítógépén megszülni gyerekét a Kabulból kimentett nő
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy afgán nőnek nem volt más választása és az amerikai hadsereg egy repülőgépén szülte meg a gyerekét, miután a menekítése közben indult meg a szülés.

Egy afgán nő az amerikai fegyveres erők egyik szállítógépén szülte meg gyermekét augusztus 21-én - azon a napon, amikor kimenekítettek Afganisztánból – erről informálta a sajtót az amerikai légierő. A légierő beszámolója szerint a nőt a családjával együtt menekítették ki az országból az amerikai légierő egyik Boeing C-17-es szállítógépével, amikor a nő egyszer csak vajúdni kezdett, és még komplikációk is felléptek .

Hogy megmentsék a nő életét, a pilóta úgy döntött, hogy inkább lejjebb ereszkednek, ezáltal pedig csökkentették a kabinban a légnyomást. Így sikerült is stabilizálni a fiatal nő állapotát.

A gép végül a Németországban lévő Rammstein amerikai légi bázison landolt, ahol a légierő orvosai szálltak fel a repülőre, és segítséget nyújtottak a szülő anyukának, aki a gép rakterében meg is szülte gyermekét. A légierő közlése szerint a kislányt és anyukáját is jó egészségügyi állapotban szállították egy közeli kórházba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás