promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Baukó Éva ijesztően vékony darázsderekat photoshoppolt magának - fotó
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Való Világ egykori sztárja, Baukó Éva egy picit túltolta a retusálást a legutóbbi bikinis fényképénél. Ez csak azért kellemetlen, mert legutóbb még ő volt a legjobban kiakadva, hogy a celebek túlszerkesztik a fényképeiket. 

[[cikk1]]

A Való Világ negyedik szériájának egykori szereplője, Baukó Éva mostanában leginkább a közösségi oldalain megosztott véleményeiről, és hatalmas villantásairól híres. Az egykori valóságshow sztár Puzsér Róberthez hasonlóan, szinte minden nap kritikával illeti a celebeket. A legutóbb például a TV2 új sorozata, a Totem szereplői nem tetszettek neki. Erről bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz:

[[cikk2]]

Éva korábban azt is kritizálta, hogy a női hírességek szétretusálják a képeiket, és már szinte egyátalán nem hasonlítanak saját magukra. 

"Zimány Lindát is börtönbe kéne zárni. [...] Köze nincsen a Zimány Lindának élőben a fotóihoz, vagy akár a Vasvári Viviennek, vagy akár a Vajna Timinek” 

- írta Éva korábban a közösségi oldalára. 

Ehhez képest a legutóbb Instagram-oldalára feltöltött bikinis képén ijesztően vékony derekat varázsolt magának. Valószínüleg Éva is a photoshoppot választotta ahhoz, hogy még jobban kihangsúlyozza karcsú idomait, ám ezt most egy picit túlszerkesztette.

[[kod1]]

Legutóbb a Promotions arról is beszámolt, hogy úgy tűnik Éva és Alekosz között újra szent a béke, ugyanis nemrégiben egy intim közös képet is posztoltak. Erről ebben a cikkünkben olvashatsz:

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás