promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Alig talált báli ruhát magának, gyorsan leadott hát 60 kilót egy lány
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma már vegetáriánus életmódot folytat, de milliókat kellett plasztikai műtétekre költenie.

A Londonban élő Ellen Davies tinédzserként közel 130 kilót nyomott. Aztán lemondott a kolbásztekercsről, a tésztákról és más finomságokról, így mára – 21 éves korára – sikerült megfeleznie a súlyát, sőt teljes vegetáriánus diétára tért át.

A gondolkodása 2016-ban változott meg gyökeresen, amikor a középiskolai báljára készülődött, de alig talált magára ruhát. Közel két órát kellett utaznia a fővárosból azért, hogy végre megfelelő darabra leljen.

Ellen néhány héttel később meglátogatta az orvosát, hogy kivizsgáltassa a túlsúlya okát. Policisztás petefészek szindrómát (PCOS) diagnosztizáltak nála, egy hormonális rendellenességet, és az állapotán csak jelentős fogyás által tudtak javítani.

A lányt természetesen megviselte a hír, rengeteget sírt miatta, de aztán összeszedte magát, és bámulatos sikerrel járt. Elhagyta a nasikat, édességeket, és sokkal kevesebb húst fogyasztott. Egy év alatt bő 60 kilót adott le, és teljesen megváltozott a külseje.

Ellen bőrén ugyanakkor látható nyomot hagyott a gyors fogyás, ezért elkezdett súlyemeléssel, erőemeléssel foglalkozni. Ez sokat javított a combján és a fenekén, viszont a hasán és a mellein kevésbé.

2019 őszén az orvosa plasztikai műtéteket javasolt számára a problémás területeken. A lány előbb idegenkedett a gondolattól, de aztán elvégeztette a szükséges beavatkozásokat (13 ezer fontjába, vagyis bő 5 millió forintjába kerültek), és ma már nem is lehetne boldogabb.

A fodrászként dolgozó lány magabiztosabbá vált, és hisz abban, hogy a fogyás megváltoztatta az életét. Tapasztalatait a TikTokon osztotta meg, és igyekszik segíteni azoknak, akik hozzá hasonló cipőben járnak.

„Le kellett adnom a súlyomból, különben a későbbi gyerekvállalásom is veszélybe került volna. Már néhány hét után látványosan fogyni kezdtem, a bálra vett ruhámon például változtatni kellett, mert túl nagynak bizonyult”

– számolt be a lány a fantasztikus eredményekről. Ellen hat hónap után áttért a vegán életmódra, ami ismét további bátorító súlyvesztéshez vezetett nála. A plasztikai műtétek fájdalmasak voltak, hat hétig még sétálni is alig tudott, de ma is úgy érzi, hogy megérte az áldozat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás