promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bikinicunami: Ronaldo szexi párja, Elizabeth Hurley, de a magyarok közül Baukó Éva is óriásit villantott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyar lányok közül Gelencsér Timivel, és Vasvári Viviennel is találkozhattatok a válogatás rovatunkban.

Vajon mi a titka a nőnek, aki 56 évesen jobban néz ki, mint némelyik 26 éves lány? Elizabeth Hurleyre joggal lehet féltékeny néhány modell, mert az öregedéstől mindenki fél, de az angol színésznő továbbra is bombaformában van, és 30 évet simán letagadhat a korából. Az elegáns erotikát Gelencsér Timi képviselte, aki a Miss Balaton Gálára egy igazán dögös ruhát vett fel.

A Való Világ 4 egykori szereplője, Baukó Éva Spanyolországban nyaralt, így tőle is kaptunk pár pikáns fotót, míg Vasvári Vivientől már megszoktuk, hogy szabályos bikinicunamit zúdít a követőire. A hab a tortán a visszavonult felnőtt filmes, Mia Khalifa volt.

Cristiano Ronaldo az olasz bajnokság rajtja előtt igyekezett minél több időt tölteni a családjával. A focista felesége, Georgina Rodríguez egy igazán dögös fehérneműben mutatta meg magát a franciaágyon. Viczián Viktória még nem szerepelt a rovatunkban, de a bikinis fotóival mindenkit elvarázsolt – kattintsatok, aztán kiderül hogyan!

A Miss Európa győztes Kocsis Korinna még mindig az egyik leggyönyörűbb magyar lány, de Lyna Perez dekoltázsával ő is nehezen tudott versenybe szállni. Közben Dua Lipa egy olyan merész bikinit vett fel, hogy minden rajongónak leesett az álla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás