promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi megint magára haragította a népet: „Valamit nagyon elcsesztünk”
Borítókép:  Schobert Norbi / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Norbi most József Attila és Radnóti Miklós közel 100 éves képével próbálta bizonyítani, hogy mennyire „elcsesztük” a világot.

Schobert Norbi az utóbbi években botrányt botrányra halmozott a helyenként túlzottan nyers kijelentéseivel, hiszen még akkor is ki tudja akasztani az embereket a stílusával, amikor csak jót akar. Most is sokakat felháborított az a posztja, amiben a látványosan jó fizikumnak örvendő (állítólagos) József Attilával, és Radnóti Miklóssal szemlélteti, mennyit változtak a dolgok.

„Radnóti és József Attila a strandon 1928-ban. Ennyi. Költők. Nem olimpikonok. Valamit nagyon elcsesztünk a szénhidráttal, gyorsétteremmel, videó játékkal, okos telefonnal, body positive mozgalommal”

– írta Schobert Norbi.

Rengetegen kiakadtak, hogy a híresség egy lapon emlegeti a szénhidráttal, és a gyorséttermekkel a videójátékokat, illetve az okostelefonokat, hiszen ezzel egyesek szerint azt sugallta, hogy elhízáshoz vezethet az utóbbi kettő – így gyakorlatilag szinte az egész országnak beszólt, mivel talán nincs is olyan ember, akinek ne lenne telefonja, vagy ne játszana időnként.

Persze az is sokakat feldühített, hogy Schobert Norbi megint bizonyos szinten nekiment a body positive mozgalomnak – de bőven akadtak olyanok is, akik minden szavával egyetértettek, és megköszönték neki, hogy újra felnyitotta a nép szemét.

Itt lehet megtekinteni Schobert Norbi teljes bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás